018/815-495

O nama

 

D.O.O. Jugoteks - Knežica, počela je sa radom 01.03.1992. godine. Prvobitno je planirano da se bavimo proizvodnjom HTZ opreme, ali ubrzo smo odustali i počeli da se bavimo veleprodajom HTZ opreme. Prvi maloprodajni objekat otvoren je 01.04.1994 god. i stalno smo uvećavali broj maloprodajnih objekata na teritoriji opštine Doljevac, Leskovac, Žitoradja i Niša. U okviru preduzeća bavimo se prodajom robe široke potrošnje, hemije, konditorije, mleko i mlečni proizvodi, prerađevine od mesa, stočna hrana, veštačka đubriva, ugalj i građevinski materijal.

Od 2015. godine počeli smo sa proizvodnjom toalet papira i ubrusa. Nabavljena je savremena oprema, pa tako možemo da konkurišemo na tržištu, jer naš proizvod je kvalitetan, savremenog dizajna a po najpovoljnijoj ceni.
U okviru preduzeća postoji adekvatan vozni park, sa kojim možemo bez problema da odgovorimo brzom i efikasnom načinu savremenog poslovanja.

Najveće bogatstvo koje imamo su ljudi koji rade u našem preduzeću. Negujemo dobre međuljudske odnose, na radost svih nas zaposlenih u firmi.